2019. gada UIN un gada pārskats

2019. gada pārskats

Semināra videoierakstā – atsvaidzinām zināšanas par jauno UIN deklarāciju, par gada pēdējā deklarācijā uzrādāmo informāciju, izskatām VID uzziņās paustās atziņas, t. sk. padziļinām izpratni par personāla ilgtspējas izdevumiem, uzkrājumiem, aizdevumiem, šaubīgiem debitoriem, aktīvu vērtības izmaiņām un to ietekmi uz UIN deklarāciju u. c. aktuālais.

Turpinājumā – aktuālais 2019. gada pārskata iesniegšanas kārtībā EDS un MK noteikumos Nr. 399 „Noteikumi par sabiedrību sagatavoto finanšu pārskatu vai konsolidēto finanšu pārskatu elektroniskā noraksta formu”. Aizpildīšanas ieteikumi un paraugi. Situāciju apskats VID uzziņu kontekstā un revidenta darba praksē.

Padziļinām un paplašināsim prasmes saimniecisko situāciju izpratnē, likumu lasīšanas un piemērošanas praksē, grāmatvedības un nodokļu uzskaitē, “izpratnes atslēgas”, domāšanas principi un mehānismi pareizas nodokļu un finanšu uzskaites nodrošināšanai.

Skaidrojumus un dažādus praktiskus darba rīkus finanšu pārskatu un uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijas sastādīšanas atvieglošanā u.c. praktiski noderīgus dokumentus iegūsiet noskatoties semināra “Aktuālais un svarīgais – 2019. gada uzņēmumu ienākuma nodoklis un 2019. gada pārskats” videoierakstu.

Semināru vada Nelda Janoviča, zvērināta revidente, sertificēta nodokļu konsultante, sertificēts koučs.
Semināra ieraksts veikts 2020. gada 20. februārī.

 

Vairāk par semināru lasiet šeit!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *