Aktuālais un svarīgais – 2019. gada uzņēmumu ienākuma nodoklis un 2019. gada pārskats – semināra videoieraksts

Nelda Janoviča, zvērināta revidente, sertificēta nodokļu konsultante, sertificēts koučs.

Cena žurnālu abonentiem €39 + PVN, pārējiem €49 + PVN.
Ja esat kāda mūsu žurnāla abonents, pirkumu grozā ievadiet atlaižu kodu: Abonents

59.29 ar PVN

Semināra “Aktuālais un svarīgais – 2019. gada uzņēmumu ienākuma nodoklis un 2019. gada pārskats” programmā:

I. Uzņēmumu ienākuma nodokļa likums un gada pēdējā deklarācija

Atsvaidzināsim zināšanas par jauno UIN deklarāciju, par gada pēdējā deklarācijā uzrādāmo informāciju; izskatīsim VID uzziņās paustās atziņas, t. sk. padziļināsim izpratni par personāla ilgtspējas izdevumiem, uzkrājumiem, aizdevumiem, šaubīgiem debitoriem, aktīvu vērtības izmaiņām un to ietekmi uz UIN deklarāciju u. c. aktuālais.
Revīzijas procesā izstrādātie excel faili – palīgs UIN aprēķinam (tiks iesūtīti elektroniski, t.sk. aprēķini procentu maksājumiem, zudumiem, saistīto personu darījumu kopsummai).

II. 2019. gada pārskats

Aktuālais iesniegšanas kārtībā EDS un MK noteikumos Nr. 399 „Noteikumi par sabiedrību sagatavoto finanšu pārskatu vai konsolidēto finanšu pārskatu elektroniskā noraksta formu”.
Aizpildīšanas ieteikumi un paraugi. Situāciju apskats VID uzziņu kontekstā un revidenta darba praksē.

Mērķis un iegūstamās prasmes

Padziļināt un paplašināt prasmes saimniecisko situāciju izpratnē, likumu lasīšanas un piemērošanas praksē, grāmatvedības un nodokļu uzskaitē, “izpratnes atslēgas”, domāšanas principi un mehānismi pareizas nodokļu un finanšu uzskaites nodrošināšanai.

Dalībnieki pēc vajadzības elektroniski tiks nodrošināti ar dažādiem praktiskiem darba rīkiem finanšu pārskatu un uzņēmumu ienākuma nodokļa deklarācijas sastādīšanas atvieglošanā u. c. praktiski noderīgiem dokumentiem.

Lektore – Nelda Janoviča, zvērināta revidente, sertificēta nodokļu konsultante, sertificēts koučs ar vairāk nekā 26 gadu darba pieredzi finanšu, grāmatvedības un nodokļu vadības jomā, pieredzi VID audita darba vadīšanā un organizēšanā, tiesvedību pieredze pārstāvībā tiesās gan kā VID speciālistam, gan revidentei, labi pārzina nodokļu, juridiskos un ekonomiskos vadības procesus uzņēmumos. No 2017. gada sadarbībā ar VID un FM piedalījusies GP pielikumu EDS sistēmā aizpildīšanas saistošo noteikumu uzlabošanā un grozījumu sagatavošanā, arī jaunā Grāmatvedības likumprojekta izstrādē.


Semināra “Aktuālais un svarīgais – 2019. gada uzņēmumu ienākuma nodoklis un 2019. gada pārskats”  ieraksts tika veikts 2020. gada 20. februārī. Videoieraksts sastāv no 8 daļām ar kopējo garumu ~250 min.

Semināru ieraksti – tā ir lieliska iespēja noskatīties sev interesējošo semināru sev ērtā laikā un vietā! Atšķirībā no studijā speciāli veidotiem un montētiem video-semināriem, šis ir dzīvs ieraksts no reāli notikuša semināra, kas nozīmē, ka jums ir iespēja dzirdēt arī dalībnieku uzdotos jautājumus un lektora sniegtās atbildes uz tiem. Jūs saņemsiet arī lektora sagatavotos semināra izdales materiālus.

Šeit Jūs varat noskatīties demonstrācijas ierakstu

Atsauksmes

Pašlaik atsauksmju nav.

Uzraksti atsauksmi pirmais par “Aktuālais un svarīgais – 2019. gada uzņēmumu ienākuma nodoklis un 2019. gada pārskats – semināra videoieraksts”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jums arī varētu patikt…